Ananaskage

Ananaskage2 æg
6 tsk. let mayo
40 g skummetmælkspulver

2 tsk bagepulver
2 tsk flydende sød
6 tsk mel
2 tsk vanilleessens
250 g ananas i stykker eller sukkerfri fra dåse.
1 tsk mandelessens

Alt blandes godt og hældes i passende (silikone)form og bages ved 180 grader i 45-60 minutter. Læg stanniol over de sidste 30 minutter, så kagen ikke bliver for mørk.
-=- Spis det hele! -=-

1 comment

  1. Hej 🙂
    Lige et spørgsmål,
    250 g ananas, går det for 2,5 frugt ?
    – Hvis kan man så ikke nøjes med mindre?
    Kan man evt lave den med en banan os? istedet for ananas

    Sikke mange spørgsmål, håber du kan svare på dem.
    og i øvrigt rigtig fin hjemmeside, dejligt med billede.

Comments are now closed.