Frokostmuffins med jordbæris og frugt

Frokostmuffins med jordbæris og frugtSkal der være fest?
Kan du få dessert med de andre,

en ½ portion af kagen svarer til 1 æg.

2 æg røres med en gaffel med 6 tsk. let mayonnaise, 1/2 moset banan og 75g revet gulerod. Herefter blandes i:
40 g skummetmælkspulver
2 tsk. bagepulver
2 tsk. flydende sød

6 tsk. mel
2 tsk. vanilleessens
2 tsk. kanel
2 tsk. kakaopulver
Hældes i muffinsforme, gerne siliconeforme, og bages ved 180 grader i 40 minutter.

Husk at spise 300g grøntsager først og lidt brød.

Is: Blend 150g friske eller frosne jordbær med 125g tyrkisk yoghurt. Smag til med sød, sæt i fryseren og rør hvert 20. minut, til isen er frossen.
Pynt desserttallerkenen med frugt.

1 comment

  1. Mmm ser lækkert ud, den skal da prøves idag 🙂

Comments are now closed.