Farspandekage med frugt og flødekartofler

Farspandekage med frugt og flødekartofler200g hakket kalkunkød røres med 25g revet løg, 100g friske rosenkål, 100g broccoli, et fed presset hvidløg og 3 spsk. mel. Krydr med salt og peber.
Farsen lægges i et ovnfast fad og bages ca. 35 min ved 200 grader.
75g squash i tern blandes med ½ dl græsk yoghurt og smages til med salt, peber og presset hvidløg.

Flødekartofler:

Skær 100 g kartofler i skiver
Varm 2½ dl minimælk op med ½ fed presset hvidløg. Smag til med salt, peber og revet muskat. Jævn med maizena udrørt i lidt vand.
Læg kartoffelskiverne pænt i et lille ovnfast fad, hæld flødesovsen over.
Bages i ovnen ved 200 grader til de er møre og gyldne.
Pynt med 30g revet gulerod/ 20g hakkede svesker og friske skiver af æble.